Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ...ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ!

Το μονό ζητούμενο στην ψυχοσεξουαλική αλχημεία είναι να επιτρέψεις στο εαυτό σου να γίνει άνθρωπος και όχι θεός ,δεχόμενος τις κορυφές και τις κοιλάδες ολοκληρωτικά

, μέσα από τον τρόπο που μαθαίνεις να πέφτεις, να σηκώνεσαι, και να περπατάς. Και αν δεν μπορείς να δεχθείς αυτήν την φυσική διαδικασία, το αποδέχεσαι και αυτό. Δεν προσδοκάς τη γνώση, αλλά την αγνωσία. Έτσι φέρνεις την τάξη, όχι μέσα από την προσπάθεια για την τακτοποίηση του εγώ σου, αλλά μέσα από την πλήρη αποδοχή της αταξίας του.

Όσο αναζητάς εύκολες λύσεις μέσα σε λίγα εύκολα μαθήματα και σε πολλά υποσχόμενα

βιβλία. Τόσο πιο απελπισμένος είσαι με την σεξουαλικότητα σου και τόσο σημαντικότερο

 θα βρίσκεις όλες αυτές τις λύσεις fast food.

 Είσαι η σεξουαλική σου συμπεριφορά. Όσο αλλάζει η προσωπικότητα σου τόσο αλλάζει και η σεξουαλική σου συμπεριφορά, και όσο αλλάζει η σεξουαλική σου συμπεριφορά τόσο αλλάζει η προσωπικότητα σου και μεταμορφώνετε σε ατομικότητα ,δηλαδή στον αυθεντικό σου εαυτό. Η ολοκλήρωση δεν θα σου δοθεί μέσα από μια στάση σεξουαλικής τελειότητας μέσα από κάθε εμπειρία, αλλά από την ολοκληρωτική αποδοχή της αταξίας σου. .O ορθός οργασμός δεν θα συμβεί μέσα από την χρήση τεχνικών αλλά από ένα τρόπο που πλημμυρίζει συνειδητοτητα.


ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου