Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

MWO: Πολυκυματικός Ταλαντωτής Λακόφσκυ


Η ανακάλυψη του Λακόφσκυ ήταν κάτι το ασύλληπτο και συναρπαστικό.
Ισχυρίστηκε ότι όλα τα ζωντανά κύτταρα (φυτών, ανθρώπων, βακτήρια, παράσιτα κ.τ.λ.) κατέχουν ιδιότητες που συνήθως συναντώνται στα ηλεκτρικά κυκλώματα! Αυτές οι κυτταρικές ιδιότητες περιλαμβάνουν την αντίσταση, την χωρητικότητα (ηλ.φορτίου) καθώς και την ηλεκτρική επαγωγή! Αυτές οι ιδιότητες του ηλεκτρισμού, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, θα προκαλέσουν ταυτόχρονη παραγωγή ή ταλάντωση, δόνηση ημιτονοειδών κυμάτων υψηλής συχνότητας, εάν και εφόσον μπορεί να διατηρηθεί μία σταθερή παροχή εξωτερικής ενέργειας συγκεκριμένης συχνότητας. Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται αντήχηση.
Είναι εύκολο στην κατανόηση όταν παρομοιαστεί με ένα παιδί που κουνιέται σε μία παιδική κούνια παιδικής χαράς. Όσο ο γονέας σπρώχνει ελάχιστα την κούνια στην σωστή χρονική στιγμή (με την σωστή συχνότητα), το παιδί θα συνεχίζει να κουνιέται φθάνοντας ψηλά και με διάρκεια.
Στις αρχές ηλεκτρονικής, αυτά τα κυκλώματα που παράγουν τέτοια ταυτόχρονα ημιτονοειδή κύματα μπορούν να ονομαστούν “ηλεκτρομαγνητικοί αντιχητές”, αλλά συνήθως τα ονομάζουμε “ταλαντωτές”(oscillators). O Λακόφσκυ μας λέει ́οτι όχι μόνο τα ζωντανά κύτταρα παράγουν και εκπέμπουν ταλαντώσεις υψηλών συχνοτήτων, αλλά επίσης λαμβάνουν και ανταποκρίνονται σε ταλαντώσεις στις οποίες υπόκεινται από εξωτερικές πηγές.
Αυτές οι εξωτερικές πηγές ακτινοβολίας ή ταλαντώσεων οφείλονται στην κοσμική ακτινοβολία που διαρκώς “βομβαρδίζει “ τον πλανήτη. Αυτή η τεράστια καταπληκτική γνώση που επιτεύχθηκε κυρίως την χρυσή εποχή του ραδίου, όχι μόνο οδήγησε σε καινούριες θεραπευτικές μεθόδους με την εφαρμογή κυμάτων υψηλών συχνοτήτων, αλλά άνοιξε το δρόμο για νέους ορίζοντες όσων αφορά σε μία καινούρια και ανερχόμενη “κρυφή” επιστήμη, τη λεγόμενη Ραδιονική και Ραδιευαισθησία.
Πώς λειτουργεί:
Ο ερευνητής – θεραπευόμενος στέκεται ανάμεσα σε δύο ειδικές κεραίες οι οποίες εκπέμπουν ένα πλήρες φάσμααρμονικών συχνοτήτων. Αυτή η κεραία που φαίνεται στα αριστερά είναι ο πιο πρόσφατος και εξελιγμένος σχεδιασμός, αυτής με τα σφαιρίδια στις άκρες του σωλήνα. Παρατηρείστε τους ομόκεντρους δακτυλίους αυτής της κεραίας ο εξωτερικός δακτύλιος είναι συντονισμένος στο C(νότα ΜΙ), και ο αμέσως επόμενος στο C#(ΜΙ δίεση) και ούτω καθεξής ώστε όλοι οι δακτύλιοι να είναι συντονισμένοι σε μία ολοκληρωμένη κλίμακα C major (ΜΙ ματζόρε)!
Αυτά τα επιστημονικά όργανα είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα δια χειρός, όπως τα καλύτερα ποιοτικώς μουσικά όργανα, αλλά με πολλές περισσότερες δυνατότητες από αυτά. Αυτό το μοντέλο δεν πρέπει να παρομοιαστεί με τα μοντέλα κεραιών, σε πλάκα του Bob Beck στα τέλη της δεκαετίας του 80! Αυτές οι κεραίες έχουν σχεδιαστεί πάνω και σύμφωνα με τα πρωτότυπα του Λακόφσκυ. Το ζευγάρι αυτών των πομπών κεραιών σε συνδυασμό με το πηνίο του Τέσλα, θέτουν τον πήχη πολύ υψηλότερα και είναι σε πολύ ανώτερο επίπεδο απο το σύστημα του Μπεκ.
Αυτές οι μονάδες κυριολεκτικά σχεδιάστηκαν για να καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της αρμονικής και το οφείλουν στην υψηλότατα ακρίβεια συντονισμού που επιτυγχάνεται κατά την διαδικασία κατασκευής τους!
Είναι ιδανικές για τις παρακάτω περιπτώσεις:
  • Γενική σωματική φροντίδα, ειδικά για αθλητές κ.λ.π.
  • Δερματολογικά προβλήματα
  • Αισθητικές εφαρμογές
  • Ρευματισμούς ,Λουμπάγκο κ.λ.π.
  • Ενισχυτικές θεραπείες για λαιμό, αυχένα και πόνους στα άκρα…
  • Ιγμορίτιδα, Καταρροή κ.λ.π.
  • Θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής π.χ. θεραπεία ξηροδερμίας, πιτυρίδας ακόμα και διακοπή της τριχόπτωσης κ.τ.λ.
  • Καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, επίτευξη καλύτερου επιπέδου υγείας αφού απλά και μόνο με το να κρατά κάποιος απλά ένα ηλεκτρόδιο επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη φόρτιση και αποφόρτιση του σώματος
  • Θεραπεία καρδιακής σταθεροποίησης
  • Θεραπείες αντιμετώπισης κονδυλωμάτων, εξανθημάτων, αποστημάτων
  • Αναπνευστήρας όζοντος με έκχυμα συγκεκριμένου διαλύματος για την αντιμετώπιση αναπνευστικών προβλημάτων, άσθματος , ιγμόρειου, βρογχίτιδας, κρυολογήματος κ.α.
  • Θεραπείες του νευρικού συστήματος, ειδικά του ισχιακού.
  • Θεραπείες Αποτοξίνωσης και αποβολής Παρασίτων
Δεν θέλει κόπο για να ανακτήσουμε την υγεία μας αλλά τον σωστό τρόπο ή μάλλον την κατάλληλη συχνότητα ώστε να νιώσουμε ξανά υγιής!
Νάσος Παπαδόπουλος,
ΜWO Certified, Βioenergy Treatermwoalternative@gmail.com
www.facebook.com/mwoalternativetreatment

ΠΗΓΗ: Therapywave.eu



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου