Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΣΚΕΛΕΤΙΚΗ ΦΘΟΡΙΩΣΗ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ!


Υπάρχουν επιστήμονες που καταπολεμούν την χρήση και κατανάλωση φθορίου, γιατί οι συνέπειες για το σώμα του ανθρώπου είναι καταστροφικές.
Προκαλείτε σκελετική φθορίωση, και βέβαια οι υπερασπιστές του φθορίου δεν μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που ήδη υποφέρουν!

Τα αρχικά σημάδια της σκελετικής φθορίωσις που παρατηρούνται είναι στα οστά, στους μυς και στο νευρικό σύστημα.
Το φθόριο μαζεύεται εκεί και έχει σαν αποτέλεσμα,παραμορφώσεις των οστών,αποτιτανώσεις στους συνδέσμους, και σαν αποτέλεσμα επιπλέον αυτού,ελαττώνετε η κινητικότητα των αρθρώσεων,οπότε και έχουμε με αυτόν τον τρόπο στην συνέχεια..απώλεια μυικής μάζας, καθώς και πόνους στα οστά και στις αρθρώσεις.
Εκεί όπου το νερό περιέχει μεγάλες ποσότητες φθορίου,όπως στην Ινδία, στην Κίνα, στην Ιαπωνία, στην Μέση ανατολή και αλλού το πρόβλημα της σκελετικής φθορίωσις είναι πάρα πολύ σοβαρό και γνωστό ! ..και  παρόλα αυτά, χιλιάδες άνθρωποι υποφέρουν!
Και ενώ στις σε αυτές τις χώρες οι γιατροί αναγνωρίζουν την πυγή του προβλήματος, στην Αμερική μόνο τον τελευταίο καιρό, κάποιοι γιατροί άρχισαν να μιλάνε για την σκελετική φθορίωση.
Μια ασθένεια ,πάρα πολύ Σύβαρη, αφού η συσσώρευση φθορίου στα οστά . τα κάνει  σκληρά και ανελαστικά, και παράλληλα επιταχύνει την φυσιολογική διαδικασία της οστεοπόρωσης.
Ο καθηγητής Λουίς Αβιολ, από το Washington University school of medicine, σε μια ανασκόπηση που έκανε για το συγκεκριμένο θέμα, το 1987 βρήκε ότι οι γυναίκες που μετά την εμμηνόπαυση,τους έδιναν οι γιατροί τους, θεραπεία με με Sodium Fluoride σαν μέτρο κατά της οστεοπόρωσης είχε σαν αποτέλεσμα σοβαρές παρενέργειες και επιπλοκές, ενώ ταυτόχρονα αυξήθηκε η συχνότητα των καταγμάτων των άκρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου